Catàleg Editorial Tria Tibar l'arc
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 15 euros (IVA inclòs) ebook: 5 euros (IVA inclòs)

Antologia poètica
Tibar l'arc

Tria de Poesia, 6
Català. 192 pàgines. 21 x 15 cm. Primera edició, 2012
ISBN: 978-84-92912-23-0
Pròleg: Enric Sòria
Antologia: Alfons Navarret
Il·lustració de coberta: Oriol Malet

Tibar l'arc

Potser els poetes valencians actuals no haurien triat el temps que viuen, però sí que han triat les paraules que el diuen i que ara ens permeten assumir-lo en la seua difícil complexitat. Sense escapismes ni renúncies, amb una convençuda assumpció de les virtualitats de l’expressió poètica a l’hora de donar compte del nostre present i d’ampliar-lo –indagant-lo, qüestionant-lo, recreant-lo per mitjà de la paraula plena de sentit–.

El llibre que tenim a les mans ens facilita una primera aproximació a 27 veus poètiques valuoses, diferents i en ple desenvolupament, cadascuna de les quals reclama la nostra atenció per dret propi. En aquests 27 camins oberts hi ha un índex de la vitalitat de la poesia valenciana d’ara i també 27 indicis d’esperança.

Del pròleg d’Enric Sòria
Per què l'editem?

Editem aquest recull poètic perquè no és només una antologia, sinó que vol ser una mostra significativa, una mirada, amb voluntat d’exhaustivitat, de l’actual panorama poètic valencià. Perquè hi podem llegir els textos de 27 poetes (nascuts després de 1970), amb les seues veus particulars, les seues obsessions i els seus gustos, i gaudir de la lectura que en fa Enric Sòria en el pròleg, amb la lucidesa i la capacitat d’anàlisi que el caracteritza.
En definitiva, perquè plantegem aquest ventall ampli i variat com un primer tast cap a una lectura més profunda de l’actual poesia valenciana, que demostra que està molt viva i té un present poderós i un futur prometedor.


Fullegeu el llibre...Opcions de compra online

Format PAPER a via ReadOnTime (recomanat)

Format PAPER a via El Corte Inglés


Ben aviat, més opcions de compra disponibles.


Qui somContacteMailing List