Catàleg Editorial Tria L'home del calendari, Carles Bellver Torlà
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 15 euros (IVA inclòs) ebook: 8,65 euros (IVA inclòs)

Carles Bellver Torlà
L'home del calendari

Tria de Narrativa, 6
Català. 182 pàgines. 21 x 15 cm. Primera edició. 2011
ISBN: 978-84-92912-21-6
Il·lustració de coberta: Oriol Malet

Carles Bellver Torlà - L'home del calendari
El 4 de novembre de 2007, Charles Beauvoir escriu a Carles Bellver per encomanar-li la publicació dels seus diaris. Tot i que l’escriptor no se sent obligat, ni de bon tros, a executar l’excèntrica voluntat de Beauvoir, hi farà un cop d’ull, en llegirà les primeres frases i, en un tres i no res, la curiositat el vencerà...

Les anotacions s’inicien el setembre de 2001, quan Beauvoir va marxar de París a Szohôd, capital de la república imaginària de Bordúria, per exercir com a professor visitant en una denominada “Escola d’Alts Estudis”. I acaben el maig de l’any següent, quan va fugir del país a corre-cuita, esglaiat per la situació d’amenaça bèl·lica que s’hi vivia.

L’home del calendari és també el nou llibre de relats de Carles Bellver Torlà, en el qual la potència narrativa del castellonenc –que evoca els noms de Pere Calders, Joan Perucho, H. P. Lovecraft o Boris Vian– arriba a la seva cota més alta.

Més sobre L'home del calendari a la web de l'autorPer què l'editem?

En els contes de Bellver, s’entrellacen elements de realitat i de ficció i es juga constantment amb el caràcter fantàstic dels personatges i de les històries (aquesta vegada unides de manera que el llibre sembli una novel·la, gairebé una Bildungsroman). L'editem perquè et volem fer descobrir una de les veus més singulars de la nostra narrativa actual.


Fullegeu el llibre...

Comparteix


Opcions de compra

Format PAPER a via ReadOnTime (recomanat)
Format PAPER a Amazon.es
Format PAPER a (recomanat als EUA)

Format eBOOK (epub,mobi) a Smashwords
Format eBOOK-pdf a Todoebook
Format eBOOK-pdf a Comprar a Laie llibreria

Qui somContacteMailing List