Catàleg Editorial Tria Hawaii Meteor, Jair Domínguez
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 15 euros (IVA inclòs) ebook: 5 euros (IVA inclòs)

Jair Domínguez
Hawaii Meteor

Tria de Narrativa, 8
Català. 202 pàgines. 21 × 15 cm. Primera edició, 2012
ISBN: 978-84-92912-27-8
Il·lustració de coberta: Oriol Malet

Jair Domínguez - Hawaii Meteor

En un país devastat per la incompetència, quatre terroristes estrambòtics emprenen un viatge suïcida per assassinar el rei d'Espanya i proclamar unilateralment la independència de Catalunya.

Amb aquest punt de partida delirant arrenca Hawaii Meteor, la primera novel·la del guionista Jair Domínguez, una road movie apocalíptica que ens transporta a un futur distòpic dominat per la violència i en el qual, els quatre protagonistes hauran de fer front a tot d’obstacles i enemics que intentaran evitar que la seva missió arribi a bon port.

Hawaii Meteor és un thriller d’alt voltatge amb grans dosis d’acció, sang i fetge; un viatge al·lucinant cap a la misèria de la condició humana.
Per què l'editem?

Hawaii Meteor és una història salvatge, d’acció desenfrenada i farcida de personatges grotescos i violents, en la qual hi trobareu des de recontramalvats de pel·lícula fins a éssers sobrenaturals, passant per trinxeraires de pa sucat amb oli o assassins en sèrie, i que us posarà els pèls de punta des de la primera plana. En el seu debut novel·lístic, el guionista Jair Domínguez, amb un estil irreverent que beu de les fonts del còmic i del cinema americà, trenca amb el tipus de literatura a la qual estem acostumats per oferir-nos una obra arriscada i singular, que conté grans dosis de sàtira i d’humor negre, i que generarà seguidors fervents i detractors a parts iguals. A nosaltres compteu-nos entre els incondicionals!


Fullegeu el llibre...

Comparteix


Opcions de compra

Format PAPER a via ReadOnTime (recomanat)

Format PAPER a via El Corte Inglés


Format EBOOK - Kindle a via Amazon


Format EBOOK a via Smashwords


Ben aviat, més opcions de compra disponibles.


Qui somContacteMailing List